Dörrautomatik

Slagdörrsautomatik
Slagdörrautomatiken ED 100/250 passar särskilt bra för utvändiga dörrar som är utsatta för varierande vindar och för inomhusdörrar mellan rum med olika lufttryck. När systemet är i automatläge övervakar vindlastkontrollen aktiveringshastigheten och ser till att den hålls konstant enligt det förinställda värdet.
Godkänd efter EN 16005, kan användas som Low Energy utan säkerhetssensorer.

Skjutdörrsautomatik
ES 200 har många funktioner i ett. Bland annat en motor som ger en nästintill ljudlös drift, en elektronik som automatiskt styr öppnings- och stängningshastigheterna på dörren. Automatiken är energibesparande och de nya programmeringsfunktionerna gör den mycket enkel att installera och underhålla.
Givetvis klarar ES 200 de förekommande kraven inom säkerhetsföreskrifter och europeiska normer.


Nya vändbara PSW 250 SYM kan agera som både tryckande och dragande, vilket ger kunderna stor valfrihet. Det är en av de mest kraftfulla, säkra och flexibla dörröppnarna på marknaden. Slimmad design, låg ljudnivå och hög prestanda gör PSW 250 SYM till en perfekt lösning för t.ex. sjukvården, äldreboenden, bostäder, kontor och allmännyttiga företag där det är viktigt med både tillgänglighet och lågt ljud.PSW 250 SYM uppfyller europeiska standarder, inklusive EN16005