VÄLKOMMEN TILL
BRA LÅSTEKNIK AB

Passersystem

Ett passersystem hindrar obehöriga från att ta sig in eftersom dörrar hålls låsta. Borttappade nyckelbrickor kan enkelt spärras och då återfår passersystemet hela sin säkerhet.

Lås & beslag

Inom lås & Beslag finns det mängder av produkter och lösningar. Vi kan erbjuda dig som privat/företagskund allt som behövs för ett godkänt lås/projekt.

Dörrautomatik

Dörrautomatik är det utmärkta sättet att tillgänglighetsanpassa en fastighet.
Krav på tillgänglighet för personer med nedsatt rörelseförmåga finns reglerat i Plan- och bygglagen.

Larm

En inbrottstjuv väljer oftast den lättaste vägen. Med ett fungerande inbrottslarm  förhindrar du att människor kommer till skada eller att inventarier utsätts för skadegörelse.

Kameraövervakning

Med hjälp av kameraövervakning kan du minska brottsligheten och skydda din verksamhet. Kamerabevakning i brottsförebyggande är mycket effektivt. 

Digitala låssystem

Med iLOQ erhåller du en kontinuerligt hög säkerhetsnivå på låsen i lägenheter, trapphus och andra gemensamma utrymmen. Systemet är lätt att installera och administrera, och billigt att sköta. 

loading...

Om oss

 Vi på BRA Låsteknik utför alla förekommande jobb till förväntad kvalitet, till en konkurrenskraftig totalkostnad. 
Vår eftersträvan är att leverera arbeten av högsta klass.
Vi är inriktade inom passér- och bokningssystem, integrerat larm, digitala låssystem , dörrautomatik,  utrymning/nödöppning, hemlarm m.m. Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, passér- och bokningssystem m.m. till kommunala fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, föreningar och privatpersoner. Tveka inte att höra av er till oss gällande offerter eller liknande!